Keuken geopend ma tot do van 12u-14u30 en van 18u - 21u.
Keuken geopend vrij tot zat van 12u - 14u30 en van 18u - 21u30.

Menukaart

Bobs en Bites - tastes even better when shared

                                               

Goujonettes - gribische saus 17,00

Plank Mangalica - Monte Nevado - Lomo - Paleta 19,50

Huisgemaakte bitterballen van eend - pompelmoes dip 14,50

​Droogworst van gans - armagnac - Handsaeme 9,00

​Assortiment kaas - kaasboerderij De Moerenaar 19,00

Oesters Fines de Claires 3 of 6 stuks 9 / 18

Zeebaars gravad lax - rode kool-appel -zure room 13,50

Frontline (VG) 

Vitello tonnato - artisjok - pecorino 16,00

Noordzeevissoep - rouille - kaas 16,50

Huisbereide garnaalkroketten 1 stuk 9,50

Huisbereide garnaalkroketten 2 stuks 18,50

 

Boeren toast  - Nieuwpoortse handgepelde garnalen

- mimosa van hoeve ei 13,00

 

Gebakken langoustinestaarten -

gekonfijte tomaat - pastinaak chips 22,50

Mainline (HG) 

Buratta - broccoli - tricolore mini tomaatjes 23,50

 

Lotte - puree- courgette - erwten - lauwe coeur de boeuf vinaigrette 34,00

 

 

Pladijs filet - risotto van bulgur - fijne groentjes - citroengras 29,00

 

Kabeljauw haasje - wedjes patatjes - jonge spinazie garnalen Jus 31,00

Dunne lende - Black Angus - verse bearnaisesaus

salade en verse handgesneden frietjes 29,00

Huisgemaakte vol-au-vent "Red label kip" - salade

verse handgesneden frietjes 28,50

Mosselen

Natuur 26,00

Marinier 27,00

Witte wijn 27,00

KIDS

Mini vol-au-vent "Red label kip" 16,00

Zeebaars filet - puree - groentjes 18,00

Mini steak- salade en handgesneden frietjes 19,00

Dessert 

Coupe Vanille 7

Damme Blanche 8,50

Krokant van praliné - aardbei 11,50

Crème brulée - citroenmellisse  9,50

Iced latte Machiatto 8,50