Menukaart

Bobs en Bites - tastes even better when shared

                                               

Kabeljauw reepjes- tartaar saus 17,00

Mix plank Mangalica Monte Nevado - Lomo & Paleta19,50

Gewokte inktvis - gepofte wilderijst- miso mayonaise 16,50

Huisgemaakte bitterballen -pompelmoes diep 14,50

Droogworst van gans -armagnac -Handsaeme 9,00

Gillardeau oesters 3,50/stuk

image00005.jpeg

 

Frontline (VG) 

Bisque- minitoast handgepelde garnalen 9,00

Noordzeevissoep - rouille - kaas 17,00

Huisbereide garnaalkroketten (1st / 2st) 9,50 / 18,50

Zuurdesem - avocado - asperges - Dulce Zero 18,50

 

Kalfszwezerik- jonge spinazie - zoete aardappel 23,00

Duinasperges - risotto - handgepelde garnalen - morieljes 24,00

16.jpg

Mainline (HG) 

Veggie - risotto - peultjes 26,50

Tajine van Lotte - gegrilde groene asperges- rode curry - peultjes 34,00

Rivierpaling (wildgevangst) - à la naige - primeur groenten -

nieuwe aardappelen 29,50

 

Kabeljauwhaasje - Duinasperges - zoete erwten-jus van garnalen - puree 33,00

 

In de pan gebakken sliptongen - verse handgesneden frietjes - salade 33,50

 

Noordzeevissoep - rouille - kaas 25,50

 

Traag gegaarde melk lamsbout "Red Label" uit Pyreneeën - gegrilde groene asperges - jonge wortels - huisgemaakte aardappelkroketten 39,00

 

In bruine Jus de Mer gestoofde varkenswangetjes - verse handgesneden frieten- salade 29,50

 

Huisgemaakte vol-au-vent “Red Label Kip” verse handgesneden frietjes -salade 29,00

 

Dunne Lende - Black Angus - verse bearnaisesaus salade - verse handgesneden frietjes 32,50

LUNCH

van maandag tot tot zaterdag

van 12u tot 14u30

 

voorgerecht

hoofdgerecht

koffie of thee

 

€ 26,50

 

KIDS

Mini vol-au-vent “Red Label Kip 17,00

Vis van de dag / puree- groentjes- salade 21,00

Ministeak - handgesneden frietjes - salade 21,00

Dessert 

Coupe Vanille 8,00

Coupe Dame Blanche 9,50

Crème brûlée - citroenmellisse 9,50

Assortiment 5 soorten Kaas 16,50

Krokant van praline - verse aardbeien - bakkers crème 12,00

image00011.jpeg