top of page

Menukaart

Gewokte pijlinktvis - paksoi - gember - chili - sesam - soja limoensaus 23,50
 

Huisgemaakte fazantenbitterballen - mushroom aioli 21,50

​

Crispy kabeljauw reepjes - tartaarsaus 22,00

​

Bord Dulce Zero (dry aged runderham- Dunne Lende) Moerenaar kaas - artisjok 22,00

​​​

Zuurdesem boerentoast- Nieuwpoortse handgepelde garnalen -

hoeve roerei - zure room 24,50

​​

Warme camembert - honing - tijm - ovengebakken druiven noten -

zuurdesembrood 19,50

​​​

Cuvee Prestige oesters (per stuk) 5,00

​​​

Cuvee Prestige oesters - spitskool - sojasaus- geroosterde sesam (per stuk) 5,50

​

Warme oester (per stuk) 5,50

image00005.jpeg

Frontline (VG)​

​

Huisbereide garnaalkroketten (1st/2st) 11 / 20,50

​​

Noordzeevissoep - rouille - kaas - toast19,00

​​​​​​

Bisque cappuccino - minitoast met handgepelde garnalen 16,00

​

16.jpg

Main Line (HG)​

​

Sint- Jakobsschelpen - risotto - butternut - bospaddenstoelen - gedroogde pruim - roodlof - appel - chardonnay azijn - beurre blanc 38,50

​

​

Tajine van lotte - schorseneren - spruitjes - rode biet - geroosterde sjalottensaus - fondantaardappel 38,50

​​

 

Pietermanfilet - aardpeer - romanesco - prei - dragon beurre blanc - puree - kastanjecrumble 36,00

​

 

In de pan gebakken (3) sliptongen

verse handgesneden frietjes - salade 39,50

​​

​

Noordzeevissoep - rouille- kaas - taast 36,00​​

​​

​

Huisbereide garnaalkroketten (3st) - handgesneden frietjes en slaatje 31,50

​​​

​

Fazantfilet- gekarameliseerde witloof - groene kool

bospaddenstoelen - huisgemaakte aardappelkroketjes

fine-champagnesaus 39,50

​

​

Onze Vol-au-vent “Mechelse Koekoek” - Belgische kip met naam en faam - handgesneden frieten  33,00

​​

 

Ierse Rib-eye- vers geklopte bearnaisesaus - handgesneden frieten 41,50

​

​

Groentetajine - fondantaardappel 29,00

​​

​

KIDS

​

Mini vol-au-vent “ Mechelse Koekoek” - 25,50

salade - handgesneden verse frieten

 

Vis van de dag (filet) - puree- groentjes- salade 25,50

​​

Kinder Rib-eye - handgesneden frietjes - sla 31,50

​​

​

​

Dessert 

​

Coupe Vanille 10,50

 

Coupe Dame Blanche 12,50

 

Crème Brulee - mandarijn 11,50

​

Rum Savarin - mango - gember 13,00

​

image00011.jpeg
logo transparant

Bistro Partizaan Nieuwpoort 

058/ 62 63 83

bistro@partizaannieuwpoort.be

Keuken geopend tijdens de week

van 12u -14u30 en van 18u - 21u.

Vanaf nu elke donderdagavond gesloten - bijscholing, enkel buiten schoolvakanties.

​

Keuken geopend tijdens het weekend

van 12u - 14u30 en van 18u - 21u30.

Kaai 22

 8620 Nieuwpoort 

​

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page